Συμβουλευτικές υπηρεσίες HoReCa νέας γενιάς
Βελτιστοποίηση μενού
Ανάλυση τάσεων και εποχικότητας: Παρακολούθηση των αγοραστικών και γαστρονομικών τάσεων, με βάση την εποχικότητα
Ενισχυμένη παρουσίαση πιάτων: Δημιουργικές ιδέες για να αναβαθμίσετε την αισθητική και την εμπειρία του πελάτη
Εφαρμογή νέων τεχνικών: Εισαγωγή και εκπαίδευση στις σύγχρονες μεθόδους μαγειρικής και εξυπηρέτησης
Τεχνικές επιλογής, διάταξης και παρουσίασης μενού μπουφέ: Στόχος η μείωση του κόστους και της σπατάλης
Εκπαίδευση
Πρόσληψη και επιλογή προσωπικού: Στοχευμένη αναζήτηση και αξιολόγηση υποψηφίων για κάθε τμήμα
Εξειδικευμένη κατάρτιση για την υπάρχουσα ομάδα: Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών
Menu Engineering: Εκπαίδευση στον έλεγχο του κόστους και στη διαχείριση της κερδοφορίας των πιάτων
Κάρτες Συνταγών - Κοστολόγηση Μενού
Δημιουργία συνταγών και υπολογισμός κόστους για όλα τα προϊόντα που πρόκειται να πωληθούν. Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι κάρτες συνταγών για κάθε προϊόν που μπορεί να πωληθεί, το πλήρες μενού οριστικοποιείται με ακριβή κοστολόγηση των προϊόντων
Αγορές & Προμήθειες
Διαπραγματεύσεις & Συμφωνίες
Έρευνα Αγοράς
Reporting, Scan & Reviewing
Στρατηγική Κατανομή των Πρώτων Υλών
Cost control
Παρακολούθηση του άμεσου κόστους F&B μέσω custom made εργαλείων αναφοράς
Μείωση κόστους από 10% έως 25% επι των καθαρών πωλήσεων
Waste control
Καθημερινή καταγραφή και παρακολούθηση waste.
Η μείωση του waste αυξάνει την κερδοφορία και μειώνει τις αγορές και το συνολικό κόστος
Μείωση του waste απο 20% έως 50% επι των συνολικών αγορών
Menu engineering
Ανάλυση του μενού με τη χρήση της θεωρίας και του διαγράμματος Menu Engineering Cost Matrix.
Προώθηση πιάτων χαμηλότερου κόστους, αφαίρεση μη κερδοφόρων πιάτων και προσαρμογή της διάταξης του μενού με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας και τη μείωση του κόστους
Inventory management
Εξασφάλιση τήρησης αρχικής κοστολόγηση και αποφυγή ζημιών
Απογραφή αποθεμάτων, έλεγχος στοκ και μείωση των διαφορών μεταξύ πραγματικού και συστημικού αποθέματος
P&L
Ξεκλειδώστε το πλήρες δυναμικό της επιχείρησής σας F&B με τις εξατομικευμένες εκθέσεις P&L. Αποκτήστε σαφείς πληροφορίες, βελτιστοποιήστε το κόστος και αυξήστε την κερδοφορία με δεδομένα που μπορείτε να εμπιστευτείτε